13 furnizori cu experiență îți împărtășesc idei și sfaturi pentru o nuntă ca-n povești.

Materialul video de la The Wedding Workshop te va ajuta să te bucuri de momentele unice din timpul nunții indiferent de ce furnizori alegi pentru nunta ta.

Ne dorim să împărtășim din experiența acumulată la zeci de evenimente și am hotărât să organizăm la Miss Baker Studio întâlniri destinate viitorilor miri în care aceștia să afle de la furnizori cu experiență idei despre cum se organizează o nuntă ca-n povești.

The Wedding Workshop reprezintă o serie de episoade în care diferiți furnizori din domeniul nunților vin la Miss Baker Studio și povestesc sfaturile lor pentru un eveniment reușit.

Organizarea unei nunți trebuie să fie o experienţă plină de momente frumoase. The Wedding Workshop înseamnă un material video de peste cinci ore plin de informații.

The Wedding Workshop este o lectură obligatorie pentru viitori miri!

Episodul 1

În primul episod al The Wedding Workshop discutăm despre managemenul stresului cu psihoterapeutul Cornel Marcu și aflăm idei și sfaturi despre organizarea unei nunți

The Wedding Workshop

Cornel Marcu

trainer/ psihoterapeut

Unul din promotorii tehnicilor de Programare Neurolingvistică și un terapeut de marcă al orașului Constanța. Cornel Marcu este vinovat de organizarea conferințelor TEDxConstanța.

The Wedding Workshop

Ramona Macovei

Designer Florist

Dacă îți dorești o nuntă organizată pe plajă într-un decor inspirațional este bine să stai de vorbă cu Ramona Macovei și fetele de la Almira Events.

Episodul 2

În episodul 2 al The Wedding Workshop discutăm despre fotografia de nuntă, cantitatea de băutură necesară la nuntă și cafeaua ca metoda de personalizare a nunții.

The Wedding Workshop

Cristian Cărciumaru

fotograf profesionist

Alături de Paulian Prăjitură formează Adora Studio. Fotografiile lor sunt apreciate și recunoscute la nivel național. Putem afima fără urmă de îndoială că cei doi au pus bazele fotografiei de eveniment din România.

The Wedding Workshop

Ciprian Ștefan

barman/ mixolog

Este mixolog la Barrissimo în Constanța. Ciprian a câștigat numeroase premii naționale și internaționale la concursurile din domeniu și a devenit rapid o persoana reper în domeniul cocktailurilor și a băuturilor de veniment.

The Wedding Workshop

Ștefan Dinescu Crăciun

master coffe bean teamer

După cum chiar el spune "respiră și transpiră cafea" zi de zi. Prăjește cu măiestrie cafea în Constanța la Corretto.

Episodul 3

Sfaturi de la un cameraman, un make-up artist și un organizator de nunți.

The Wedding Workshop

Mădălina Arsene

florist și organizator de venimente

Mădălina Arsene are o vastă experiență în organizarea și personalizarea evenimentelor private. Evenimentele organizate de ea se remarcă prin originalitate și decoruri florale spectaculoase.

The Wedding Workshop

Nicu Straton

cameraman/ life explorer

Este cameramanul cu abordarea cea mai nonconformistă din domeniu. Materialele filmate și editate de echipa lui sunt inspiraționale iar prezența lui Nicu la eveniment aduce mereu un plus de energie și culoare.

The Wedding Workshop

Andreea Carapcea

make-up artist

Personalitate în domeniul machiajului Andreea a dovedit că pentru a reuși este nevoie să împarți din experiența ta cu cei din jur. Ține cursuri de specialitate și machiază minunat miresele în ziua cea mare.

Episodul 4

Ce înseamnă o nuntă reușită din perspectiva unui solist, configurația unui candy bar și organizarea programului nunții.

The Wedding Workshop

Irina Mărculescu

organizator de evenimente

Dacă nu găsești rostul unui organizator de evenimente, o discuție cu Irina te va edifica. Capacitatea de organizare și coordonare sunt doar două din calitățile pe care le regăseși imediat la ea.

The Wedding Workshop

Carmen Pleșca

cofetar șef Miss Baker

Pasiunea ei a pus bazele a tot ce înseamnă Miss Baker și a dus la o cultură organizaționala orientată către client și către desertul perfect.

The Wedding Workshop

Ana-Maria Zota

artist/ interpret

Ana este trup și suflet pe scena Polifonic Band. Alături de Alexandru Neș, Ilian Ene și ceilalți băieți din trupă transformă nunțile în petreceri și adevărate momente de sărbătoare.

Episodul 5

Fotografia de familie, importanța încrederii în hair-stylist și ideile de final

The Wedding Workshop

Ciprian Drăgan

fotograf profesionist

Alături de Alina Vasiliev formează un duo unic în domeniul fotografiei de eveniment. Personalitățile celor doi se răsfrâng în mod creativ în modul în care surprind momentele din timpul nunții.

The Wedding Workshop

Camelia Tugearu

hair stylist

Cu o experiență de mai bine de 20 de ani Camelia este o personalitate în domeniu. Conceptul susținut de aceasta se bazează pe oferirea unei experiențe de stare de bine și de relaxare mulțumită încrederii pe care o primește din partea clienților.

The Wedding Workshop

Carmen Plesca

Cofetar Sef Miss Baker

Filozofia ce pornește de la respectul pentru desert a dus la bazele unei rețete de succes ce o păstrează de mai bine de 5 ani. Îngrediente de calitate, muncă multă și respect față de clienți.

Întâlnirile The Wedding Workshop sunt inspirate de psihoterapeutul Cornel Marcu

Trainer şi psihoterapeut de marcă al oraşului Constanţa Cornel Marcu ne-a fost alături în fiecare din cele cinci episoade ale The Wedding Workshop. În fiecare întâlnire Cornel a tratat subiecte de interest pentru viitori miri: Cum facem faţă stresului, cum să ne bucurăm pe deplin de nunta noastră, cum să delegăm responsabilităţi, cum să facem faţă momentelor stâjenitoare sau cum să nu ne pierdem inocenţa.

The Wedding Workshop înseamnă informaţii punctuale pentru ca tu să te bucuri de nunta ta.

Echipa Miss Baker îţi face cadou un material video plin de informaţii importante în care furnizori cu experienţă au venit la Miss Baker Studio să povestească sfaturi pentru o nuntă ca-n poveşti. Am strâns în final 13 furnizori de top şi am filmat un material de 5 ore pe care nu trebuie să îl ratezi.

Scroll to top