Misiune & Cod de etică

Principii și valori după care se ghidează echipa Miss Baker

Calitatea prăjiturilor

Suntem încântați de prăjiturile noastre, folosim rețete în care folosim doar ingrediente naturale de bază. Nu folosim conservanți sau potențiatori de gust. Nu folosim premixuri sau alte substanțe chimice inventate pentru a face munca cofetarului mai ușoară. Muncim mai mult pentru a obține arome și texturi delicioase.

Indiferent de presiunea timpului și de ritmul alert al acestor vremuri, produsele de la Miss Baker vor respecta angajamentul de a fi realizate din ingrediente naturale fără bazaconii adăgate.

Respectul față de clienți

Punem în prim plan relația cu oamenii care ne sunt clienți. Nu vom avea o atitudine de câștig cu orice preț și vom căuta să fim mereu atenți la nevoile și sugestiile celor care ne-au cumpărat produsele noastre.

Nu vom încerca să sugerăm configurații mai mari doar pentru a genera un profit mai mare pe termen scurt.

Căutam prin tot ce facem să avem o relație pe termen lung cu fiecare om. 

Siguranța alimentară

Nu vom face rabat de la normele de igienă și sanitație. Indiferent de cât de costisitor este sau cât de mult timp necesită vom menține mereu spațiul de lucru curat. Vom face analize de sanitație de fiecare dată când este nevoie.

Un produs delicios merită să fie realizat într-un mediu curat și sigur.

Angajați, plata taxelor și impozitelor

Vom avea o atitudine de susținere față de angajați. Vom investi mereu în pregătirea lor profesională și ne vom implica în a crește aspirațiile lor. Oameni înainte de tot.

Atitudinea Miss Baker este de a susține economia statului român prin plata tuturor taxelor și impozitelor.

Implicarea în viața civică

Suntem alături de oamenii din jurul nostru. Sprijinim inițiative culturale,  acțiuni de ajutorare și promovăm educația copiilor. Promovăm valorile familiei și facem eforturi pentru a transmite mai departe principii de corectitudine și respect în societatea românească. 

Susținem mișcări de întărire a implicării cetățenilor în viața civică.

Scroll to top