Miss Baker Show Episodul 7

Miss Baker Show Episodul 6

Miss Baker Show Episodul 5

Miss Baker Show Episodul 4

Miss Baker Show Episodul 3

Brownie cu Cristina Baran

In episodul nr 3 o avem invitata pe Cristina.

Este este mama și una din blogeritele foarte conștiincioase ale Constanței.

Împreună cu Carmen au gătit brownie cu cremă de banane. O puteți urmări pe Cristina la http://tomistyle.ro

Miss Baker Show Episodul 2

Ruladă cu frișcă, zmeură și fistic cu Cornel Marcu

În cel de-al doilea episod al seriei, Carmen îl are invitat pe Cornel Marcu. Cornel este Trainer în Dezvoltare Personală și omul care a adus în Constanța Conferințele TEDx.

Mulțumită inițiativei lui și a unei echipe de oameni minunați ce i-au fost alături în organizare, am avut șansa să aflăm idei și povești de la oameni ce influențează prin munca lor diverse domenii din România.

Poți afla mai multe despre conferințele TEDx pe siteul http://www.tedxconstanta.ro/

În timp ce au discutat despre importanța dezvoltării personale Carmen și Cornel au gătit împreună Ruladă cu frișcă, zmeură și fistic.

Miss Baker Show Episodul 1

Tăvălita cu cocos, gătită cu băieţii de la Adora Studio

Miss Baker Show este despre oameni cu povești extraordinare. În studioul Miss Baker se discută amintiri și idei inspiraționale în timp ce invitații gătesc prăjituri delicioase sub îndrumarea lui Carmen.

În primul episod Carmen îi are ca invitați pe băieții de la Adora Studio. Paul & Cristi sunt în topul fotografilor de nuntă din Romania. Prin munca și dăruirea cu care își duc proiectele la bun sfârșit sunt un model inspirațional pentru mulți din industria dedicată nunților.

Rețeta aleasă de cei doi este "Tăvălita cu cocos". Cu mult chef de muncă și multe momente hazlii cei doi reușesc pâna la urmă să facă o prăjitură delicioasă.

Miss Baker Show Episodul Pilot

Pâinea lui Dumnezeu cu Diana Slav

Carmen o are ca invitat în laborator pe Diana Slav. Diana Slav scrie pe blog la www.dianaslav.ro şi face o treabă minunată prin tururile turistice pe care le organizează celor care vin în vizită în oraşul Constanţa.

Scroll to top