Inghetata Artizanala in Constanta

La Miss Baker facem înghețată artizanală din ingrediente naturale înghețata artizanală făcute de Miss Baker este făcută din ouă lapte și alte ingrediente naturale din sortimentele pe care le facem în mod artizanali avem înghețată de vanilie înghețată de fistic înghețată de caramel Sărat înghețată de fructul pasiunii înghețată iaurt și căpșuni sau înghețată de ciocolată.

Bineînțeles atunci când faci tu propria înghețată poți să faci orice sortiment îți trece prin minte astfel este posibil să găsești la noi înghețată în diverse sortimente.

Poate cea mai interesantă combinație de înghețată este sorbetul cu alcool avem diferite combinații de înghețată cu alcool printre care putem să enumerăm înghețată cu Tequila înghețată cu whisky sau chiar înghețată cu vin.

Găsești înghețată artizanală de la Miss Baker la Festivalurile de Street Food sau pe Mamaia Numărul 70 la Miss Baker Studio.

Te așteptăm la noi să deguști înghețata artizanală făcută din ingrediente naturale pe bune. Înghețata artizanală făcută de Miss Baker este delicioasă și plină de gust. Atunci când vizitezi Constanța trebuie neapărat să ajungi la Miss Baker.

Poți comanda înghețată artizanală și pentru acasă de pe magazinul nostru on-line intră chiar acum și plasează o comandă de pe shop.missbaker.ro

Scroll to top