Dăruim kilometri de bine pentru Asociația Dăruiește Aripi

Miss Baker se unește cu 'Dăruiește Aripi' într-o campanie inovatoare de la 17 octombrie până la 17 noiembrie, transformând fiecare prăjitură vândută în kilometri de speranță pentru copiii cu cancer din România. 'Dăruiește Aripi', cunoscută pentru angajamentul său profund față de îmbunătățirea vieților copiilor prin proiectul lor revoluționar 'Tratamente la Domiciliul Copiilor cu Cancer', va primi o parte din încasările Miss Baker Studio, cu scopul de a acumula minim 10.000 de lei, echivalentul a 20.000 de km de parcurși cu mașina pentru tratamente esențiale la domiciliu. Această colaborare nu doar că sprijină o cauză nobilă, dar și subliniază puterea comunității de a aduce schimbări pozitive prin gesturi simple, cum ar fi achiziționarea unei prăjituri.

"Dăruiește Aripi este o forță de bine în comunitatea noastră, o asociație care a crescut din dorința de a aduce schimbări pozitive în viețile copiilor cu boli grave din România. De la înființarea sa, organizația s-a angajat într-o misiune de a transforma accesul la îngrijirea medicală, punând un accent deosebit pe inovație și compasiune.

Proiectul lor, 'Tratamente la Domiciliul Copiilor cu Cancer', reprezintă un pilon central în filosofia lor de îngrijire. Acesta nu este doar un program medical, ci o inițiativă care aduce confort și speranță în casele celor mici care se confruntă cu lupte imense. Prin acest proiect, 'Dăruiește Aripi' nu oferă doar tratamente vitale, ci și o prezență reconfortantă, asigurându-i pe copii și familiile lor că nu sunt singuri.

În perioada 17 octombrie - 17 noiembrie 2023, Miss Baker organizează o campanie specială de donare. O parte din încasările din această perioadă vor fi direcționate către 'Dăruiește Aripi'. Astfel, fiecare client care vizitează Miss Baker va putea vedea pe un ecran special câți kilometri a contribuit prin achiziția sa. Scopul este ambițios și nobil: să donăm 10.000 de lei, echivalentul a 20.000 de km parcuși cu mașina. Astfel, fiecare prăjitură cumpărată de la Miss Baker nu doar îndulcește ziua clientului, ci și adaugă kilometri esențiali pentru tratamentele realizate la domiciliu pentru copii.

Istoricul 'Dăruiește Aripi' este construit pe succesul și impactul lor profund în comunitate. Fiecare poveste de succes, fiecare moment de alinare în timpurile dificile, subliniază angajamentul lor neclintit față de a aduce schimbări pozitive în viețile celor mai vulnerabili. Împreună cu parteneri dedicați precum Miss Baker, 'Dăruiește Aripi' continuă să zboare spre noi orizonturi, aducând speranță și alinare în inimile multor copii și familii."

Scroll to top