Evenimente Corporate

Evenimente Corporate

Transformă evenimentul tău de business într-un eveniment de succes cu prăjituri de la Miss Baker. Un Candy Bar de la Miss Baker poate fi elementul surpriză pe care îl căutai să îl oferi participanților la eveniment.

Produsele Miss Baker vor sunt delicioase și elegante. Indiferent de ocazie prin modul în care ne adaptăm fiecărui eveniment suntem un partener de încredere ce oferă soluții personalizate ce au un impact puternic de imagine.

Aniversare a firmei, la o lansare de produs sau pentru orice altă ocazie cu Miss Baker ai la îndemână un brand puternic ce îți oferă instrumente puternice de creștere a imaginii evenimentului. Experiența acumulată în timp și înclinația către zona de business a echipei Miss Baker vin la pachet cu soluții de finanțare, catering și personalizare unice pe piața locală.

Miss Baker a fost partener pentru diferite branduri cum ar fi: Booking, Avantaje, Avon, Ringier, AMEROPA, Tv Mania, Tv 1000, Radio Romania Actualitati, Antena 1 etc.

În procesul de creație și personalizare am respectat cerințele fiecărui client având în vedere elementele de branding specifice.

Pentru evenimente de succes cere acum o ofertă personalizată. Catering de prăjituri delicioase de la Miss Baker.

Scroll to top