Candy Bar in Constanta

Suntem o echipa de entuziaști, de pionieri în arta dulcelui. Pentru fiecare eveniment ne pregătim îndelung și punem suflet în fiecare prăjiturică pe care o realizăm.

În Constanta putem livra cele mai spectaculoase și mai atent lucrate Candy Bar-uri. Dacă vrei un Candy Bar de la Miss Baker în Constanța programează o degustare la telefon 0764 165 014 sau lasă-ne un mesaj pe pagina de Contact Miss Baker.

Să așezi câteva prăjituri pe o masă poate părea la un moment dat un lucru ușor și la îndemâna oricui. Dacă vrei cu adevarat sa realizezi un lucru spectaculos vei înțelege de ce Candy Barurile realizate de Miss Baker sunt cea mai buna opțiune.

Miss Baker este din Constanta astfel încât putem stabili o întâlnire imediat la biroul nostru din Strada Trian Nr. 98, incinta Hotel Maria. Bineînțeles orice întâlnire cu Miss Baker se lasă cu o degustare din super prăjiturelele din portofoliu.

Descoperă diferența dintre prăjiturile clasice de cofetărie și prăjiturile realizate de Miss Baker. Vei rămâne surprins cât de mare este diferența și vei înțelege ca dulcele nu trebuie sa fie doar dulce.

Candy Bar în Constanța cu prăjituri făcute din ingrediente naturale și fără premixuri face doar Miss Baker. Toate prăjiturile din portofoliul nostru sunt făcute cu multa muncă după rețete tradiționale adaptate. Facem prăjiturile cu mult respect și nu folosim amelioratori, potențiatori de gust sau alte bazaconii.

Miss Baker face cei mai buni Macarons din Constanta. Dacă vrei sa îi încerci poți da o comanda din Magazin On-line Miss Baker, ne ocupam noi de transport.

Pentru un Candy Bar în Constanța îți recomandăm o configurație cât mai diversificată de prăjituri. Poți adăuga Macarons, Cupcakes, Mini-tarte și alte prăjituri din portofoliul Miss Baker.

Un Candy Bar de la Miss Baker merge perfect cu un Tort spectaculos de la Miss Baker.

 

Scroll to top