Ambasador Miss Baker

Ambasador Miss Baker

Continuăm căutarea celor 10 ambasadori pasionați pentru Miss Baker. ❤❤❤ Suntem deja încântați de aplicațiile și materialele incredibile pe care le-am primit până acum!

În continuare, invităm pe toți cei dornici să se alăture echipei Miss Baker ca ambasadori, să ne trimită un clip video scurt, dar captivant. Ne dorim să vedem în clipuri pasiunea voastră pentru brandul nostru, abilitățile de comunicare și talentul de a povesti. Subiectul clipului video poate fi orice element care face parte din universul Miss Baker, fie că este vorba despre delicioasele noastre prăjituri, deserturi sau orice alt aspect ce ține de brandul nostru.

Când veți fi selectați ca ambasadori, primul vostru privilegiu va fi primirea unei cutii pline cu prăjituri Miss Baker. Drept răsplată, vă vom ruga să realizați un videoclip în care să vă împărtășiți cu sinceritate experiența și părerea despre produsele noastre. Dorim ca, prin această inițiativă, să putem să împărtășim cu cât mai mulți oameni savoarea irezistibilă a produselor noastre. Abia așteptăm să ne bucurăm de contribuțiile voastre pline de creativitate!

Bineînțeles, nu am uitat de beneficiile suplimentare! Cei zece ambasadori norocoși care vor fi selectați vor primi coduri de reducere pentru produsele noastre, acces în avans la produsele noi și posibilitatea de a-și exprima opinia cu privire la dezvoltarea viitoarelor noastre produse!

[contact-form-7 id="6593" title="Ambasador"]
Scroll to top